Smerter i ryg og lænd kan virkelig ødelægge livskvaliteten, og gøre livet til et mindre godt sted at være. Smerterne kan gå over, men de kan også blive værre og føre til en diskusprolaps.

Både smerter i ryg, lænd og diskusprolapser kan være meget smertefulde og invalidere det enkelte menneske.

I næsten 2 år havde Lene haft rigtig mange smerter på grund af to diskusprolapser i nakken. Hun kunne stort set ikke noget.

Hun havde mange smerter i nakken og ud i højre arm helt ud i lillefinger og ringfinger. Det dunkede og jagede i de to fingre. Hun havde været gennem alle mulige undersøgelse, for til sidst at få et afslag på en operation da den var for farlig i hendes tilfælde. Hun kunne simpelthen blive lam.

Så hun måtte klare sig med smertestillende resten af livet sagde lægen.

Hun spurgte om jeg kunne hjælpe. Det kunne jeg ikke love, og jeg kunne jo forstå at det var ret voldsomt når lægerne kom med den vurdering. Men jeg kunne prøve. Og hold da hel op...

På 6-7 behandlinger er Lene blevet stort set smertefri. Hendes smerter i nakken er minimal, ingen dunken eller jag i fingrene. Armen kan bruges igen - hun kan vaske op, spise med kniv og gaffel, selv lave mad nu og hente de ting hun har brug for. Ting som hun ikke har kunnet i snart 2 år. Og hun spiser stort set ikke smertestillende mere. 😊😊

Selv hendes mand er glad - nu kan hun nemlig hjælpe med opvasken 😊😊

Jeg har god erfaring med at behandle smerter i ryg og lænd, både fra dårlige arbejdsstillinger og fra diskusprolapser.

Jeg kan ikke love at du bliver fuldstændig smertefri. Efter 3-5 behandlinger ved vi om det vil hjælpe på dine smerter.  

Bestil tid på telefon 26 35 28 04, via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller bestil tid online.

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket.
Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på denne hjemmeside.