Eksamensangst eller angst i forbindelse med at skulle præstere, kan være meget hæmmende og afholde én fra at leve sit liv fuldt ud.

Oplevelsen af ikke at kunne slå til eller ikke at være god nok i situationer, hvor man skal præstere, kan fylde så meget, at man gør hvad man kan, for at undgå situationer hvor netop dette opstår. 

Hvis du har oplevet eksamensangst eller angst for at præstere, kan det også betyde at det har hæmmet dig i en grad, således at der er oplevelser og situationer du afholder dig fra, for at undgå at skulle præstere og blive bedømt.

Det er meget naturligt at være nervøs i situationer, hvor vi skal præstere og meget naturligt at mærke sommerfugle i maven. Det skærper vores sanser og gør os mere skarpe. Men hvis sommerfuglene ikke flyver i formation, hvis de i stedet flyver forvildet rundt kan det betyde at du oplever:

  • Koncentrationsbesvær
  • Tankemylder
  • Dårlig koncentration
  • ”klappen går ned”
  • Selvbebrejdelser
  • Angst
  • Frustration
  • Ondt i maven - diarré eller forstoppelse
  • Hjertebanken

Og mange andre uønskede fysiske eller følelsesmæssige reaktioner. 

For at få sommerfuglene til at flyve i formationer er der en masse teknikker og hjælpemidler.

Når jeg har en klient med eksamensangst eller angst for at præstere, så tager vi en snak om hvad de største udfordringer er og hvordan de opleves. På baggrund af denne samtale finder vi sammen de bedste teknikker og hjælpemidler. Det kan for eksempel være en bestemt åndedrætsøvelse, et homøopatisk middel og/eller Bachs blomsterremedier.

Selv om jeg følte mig rolig undervejs, opdagede jeg bagefter at min t-shirt kunne vrides - så meget havde jeg svedt. Og jeg bestod!!

Kontakt mig for yderligere information og se priser her.

Bestil tid på telefon 26 35 28 04, via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller bestil tid online

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket.
Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på denne hjemmeside.