Diarré og forstoppelse kan på hver sin måde være meget ubehageligt. Ud over de fysiske gener, så er der også de helbredsmæssige gener.

Jeg har haft diarré i 2-3 år, og det har været meget generende. Allerede 1-2 uger efter mit første besøg hos Hanne stoppede min diarré og jeg har ikke haft det siden. Det er virkelig en lettelse.

Ovennævnte er et uddrag af en fortælling fra en klient, som kom i min klinik. Klienten havde som mange andre "vænnet" sig til at have en dårlig mave. Men kroppen vænner sig ikke til noget - den tilpasser sig!

Jeg kom ikke så tit på toilettet, og var jeg ude, altså på ferie eller på weekend så kom jeg først rigtig på toilettet når jeg var hjemme igen, eller måske en af de sidste dage, ellers ikke.

Jeg har aldrig tænkt på det som forstoppelse. I dag kan jeg dårlig forestille mig en dag uden at være på toilettet. Jeg har det så meget bedre i min krop.

Ved forstoppelse er afføringen for længe i tarmene, og dermed ændres tarmfloraen og det kan betyde at kroppen bliver forgiftet. Forgiftningen sker i form af gæring og giftige gasarter i tarmene, som går i blodet og kan give mavesmerter, hovedpine, muskelsmerter med mere. 

Både forstoppelse og diarré er tegn på at kroppen har tilpasset sig forhold, som ikke er optimale. Årsagerne kan være mange, og netop derfor tager den første konsultation omkring 1 time, hvor vi taler om din sygehistorie, som bliver suppleret med en irisanalyse og klinisk undersøgelse.

Bestil tid på telefon 26 35 28 04, via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller bestil tid online.

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmeld dig til mit nyhedsbrev

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket. Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Klinikken

Klinikken ligger midt i Kirke Sonnerup.

Det er nemt at komme til i bil, da det ligger 5 minutter fra Holbækmotorvejen, afkørsel 16 (10 minutter fra Roskilde, 15 minutter fra Holbæk og 25 minutter fra Frederikssund).

Gode parkeringsforhold.

Bus 219 (Hvalsø - Kirke Hyllinge) og bus 231 (Roskilde - Kirke Hyllinge) har stoppested lige ved kirken.

Bestil tid online

Fortrolighedspolitik
26 35 28 04
 
 mail
 
Sonnerup Gade 45, 4060 Kirke Såby