26 35 28 04
 
 mail
 
Amtsvejen 340, 3390 Hundested
 

Denne hjemmeside indsamler oplysninger om dig som bruger og dit besøg ved brug af såkaldte cookies, eller ved at du selv afgiver oplysninger via en formular på hjemmesiden.

Naturens Kraft (www.naturenskraft.dk) er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv som bruger af hjemmesiden og som kunde/klient hos os.

Herunder kan du læse om vores privatlivspolitik. Som bruger/klient hos os og www.naturenskraft.dk anbefaler vi at du læser privatlivspolitikken omhyggeligt.
 

Hjemmesidens ejere og kontaktoplysninger

Hanne Jørgensen

Amtsvejen 340

3390 Hundested

 

Hjemmesider: 

www.naturenskraft.dk

www.startlivet.nu

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du tilmelder dig vores online booking:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Dine personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, efter at du har sidst har handlet hos os, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på hos os og på vores hjemmesider er Hanne Jørgensen.

 

Som registreret hos os har du ifølge persondataloven altid ret til at sende os dine indvendinger mod eller rettelser af registreringen. Du er også berettiget til at få indsigt i samtlige af de oplysninger, vi har registreret om dig. 

 

Hvis du ønsker at klage over vores registrering af dine persondata kan du klage til Datatilsynet på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

Dine personoplysninger indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

Levere behandlinger, som du har bestilt/købt

Sende dig reminders om bookede tider

Sende dig betalingsinfo

Besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have

Underrette dig om ændringer af behandling

Forbedre vores hjemmeside

Forbedre sikkerheden og forhindre bedrageri og misbrug

Opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven og andre retlige forpligtelser som www.naturenskraft.dk måtte have

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger mundtligt på klinikken, telefonisk, via formular, sms eller mail

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb af behandling, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med

Personlige data oprettes ikke kun når du bruger eller interagerer med vores online kalender eller websted. Personlige data bliver også genereret fra tekniske processer, såsom kontaktformularer, cookies, Google Analytics og tredjeparters indlejringer

 

Journalføring af personfølsomme oplysninger

Vi skal i forbindelse med behandlingerne føre en journal over de behandlinger, du får hos os. Dette fremgår at lov om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere.

 

I journalen noterer vi bl.a. hvad du har oplyst os om, hvilke fysiske og/eller psykiske helbredsgener du har, hvilken behandling vi giver dig, samt indholdet af eventuel vejledning i forhold til, hvad du selv kan gøre for at bedre/optimere din helbredstilstand. I det omfang at vi skønner at det er relevant for dit behandlingsforløb noterer vi også udvalgte oplysninger om din livssituation og familieforhold – f.eks. om du har børn, har været udsat for vold i hjemmet, eller har mistet nære relationer for nyligt.

 

Det er personfølsomme oplysninger. Men da det er et lovkrav at vi skriver journal, behøver du ikke give dit samtykke til at vi behandler disse helbredoplysninger.

 

Imidlertid har vi valgt alligevel at bede om dit samtykke til at vi opbevarer personfølsomme oplysninger om dig i din journal. Dit samtykke giver du som ny klient hos os, når du opretter din profil i vores online kalender. Som eksisterende kunde beder vi om dit samtykke når du møder op til din første behandling efter at vi har implementeret vores nye retningslinjer vedrørende datahåndtering.

 

Vi opbevarer din journal i 5 år efter din sidste behandling, da vi skal kunne dokumenterer vores behandling af dig, hvis der på et tidspunkt opstår problemer.

 

Vi hverken sælger, handler eller på anden vis overfører dine personligt identificerbare informationer til ekstern part. Dette inkluderer ikke betroet tredje parts partnere, som bistår os i håndteringen af vores webside eller udfører vores forretning, så længe disse accepterer at holde disse informationer fortrolige.

Vi mener det er nødvendigt at dele informationer, for at kunne undersøge, undgå eller tage skridt i forbindelse med illegale aktiviteter, mistanke om bedrageri, situationer som involverer potentiel trussel mod den fysiske sikkerhed af enhver person, brud på vores brugerbetingelser, eller på anden vis påkrævet ved lov.

 

Om retsgrundlaget for vores registrering

Retsgrundlaget for at behandle identifikationsoplysninger er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

 

Retsgrundlaget for at behandle dine helbredsoplysninger i journalen er, at det er et lovkrav samt persondataforordningens artikel 9, stk. 2, litra b.