26 35 28 04
 
 mail
 
Sonnerup Gade 45, 4060 Kirke Såby
 

Almen praktiserende naturmediciner, lægeeksamineret og RAB-godkendt 
og medlem af Dansk Heilpraktiker forening

Hej. Jeg hedder Hanne og jeg tror på at alle kan få et godt liv :-)

Jeg tror på at et godt liv, er et liv i harmoni med andre. For at komme i harmoni med andre skal vi have overskud. For at få overskud skal vi være i harmoni med os selv. Jeg ved at dette er muligt for alle, og jeg ønsker virkelig at alle opnår det.

Jeg ved at vi er styret af vores tankemønstre, sammen med det vi spiser og drikker. Vores tankemønstre styrer det vi spiser og drikker, og det vi spiser og drikker, er med til at styre vores helbred. Hvis vi ændrer vores tankemønstrer til det bedre, kan vi ændre vores kostvaner til det bedre. Når vores tankemønstrer og vores kostvaner bliver sundere, kommer vi i harmoni med os selv, og vi får overskud. Vi bliver i stand til at forbedre vores helbred og vores liv.

Heilpraktiker og naturmediciner Hanne Jørgensen, RAB godkendt og medlem af Dansk Heilpraktiker forening

Jeg har flere længerevarende uddannelser og en stor bunke personlige erfaringer, som lægger en solid bund af viden og erfaringer for at kunne hjælpe ”det hele menneske” med at skabe sig et bedre liv uden skavanker. 

Jeg er rigtig god til at favne mine klienter og sætter tid af til at lytte på hvad min klient har at fortælle om sit liv og symptomer og netop det at kunne lytte og favne klienten er med til at jeg finder den dybere årsag til symptomerne.

Mine længerevarende uddannelser startede med en uddannelse som kemiker, cand.scient fra Københavns universitet efterfyldt af en uddannelse som Certificeret Psykoterapeut fra ID Academy hos Ole Vadum Dahl, og 2019 færdiggjorde jeg en 3 årig lægeeksamineret Heilpraktiker fra Heilpraktikerskolen i Silkeborg efter at have taget anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Mine værdier, i mine behandlinger af klienter, er blandt andet at hjælpe så meget som muligt via naturens eget medicinskab og den viden, som har været kendt i tusindvis af år.

Andre uddannelser jeg har taget undervejs:
Massage
NLP-practitioner & Certificeret coach
International træning i Familie opstilling        

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket.
Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Jeg bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på denne hjemmeside.