26 35 28 04
 
 mail
 
Sonnerup Gade 45, 4060 Kirke Såby
 

Almen praktiserende naturmediciner, lægeeksamineret og RAB-godkendt 
og medlem af Dansk Heilpraktiker forening

Hanne har altid haft en naturlig nysgerrighed omkring, hvordan vi som mennesker bliver påvirket af vore omgivelser og de ting, som vi gør ved vores krop og sind. I mange år lå ønsket om mere viden til, hvordan hun bedst kunne hjælpe andre mennesker i underbevidstheden, og boblede. Så uden altid at kende årsagen til sit ønske om mere viden, har Hanne uddannet sig i gennem årene, så hun i dag har en bred viden om, hvordan vi som mennesker er skruet sammen, fysisk og mentalt.

For Hanne som behandler er det vigtigt at kunne behandle ”det hele menneske” og ikke kun en del af det, man som klient fejler. Det er sjældent nok kun at behandle symptomet på sygdommen, derfor arbejder Hanne med at finde årsagen til sygdommen. Og ved at fjerne årsagen er det muligt at undgå at eventuelle symptomer vender tilbage.

Heilpraktiker og naturmediciner Hanne Jørgensen, RAB godkendt og medlem af Dansk Heilpraktiker forening

Med flere længerevarende uddannelser og en stor bunke personlige erfaringer, er der lagt en solid bund af viden og erfaringer for at kunne hjælpe ”det hele menneske” med at skabe et solidt grundlag til at skabe sig et bedre liv uden skavanker. 

Hanne har en rigtig god evne til favne sine klienter og sætter tid af til at lytte på hvad klienten har at fortælle om sit liv og symptomer og netop det at kunne lytte og favne klienten er med til at finde den dybere årsag til symptomerne.

Hannes længerevarende uddannelser startede med en uddannelse som kemiker, cand.scient fra Københavns universitet efterfyldt af en uddannelse som Certificeret Psykoterapeut fra ID Academy hos Ole Vadum Dahl, og 2019 færdiggjorde en 3 årig lægeeksamineret Heilpraktiker fra Heilpraktikerskolen i Silkeborg. Uddannelser som sikrer klienterne en kvalificeret behandling og hjælp.

Hannes værdier, i hendes behandlinger af hendes klienter, er blandt andet at hjælpe så meget som muligt via naturens eget medicinskab og den viden, som har været kendt i tusindvis af år.

 

Andre uddannelser Hanne har taget undervejs:
Massage
NLP-practitioner & Certificeret coach
International træning i Familie opstilling        

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.