Hvis du har spørgsmål og brug for afklarende svar er du velkommen til at kontakte mig. Du kan kontakte mig på telefonen, indtale en besked, sende en sms eller bruge nedestående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vil du bestille en konsultation, kan du med fordel skrive nogle tidspunkter og dage, som passer dig, så vil jeg forsøge at afpasse det så godt som muligt.

Jeg har telefontid tirsdag-torsdag kl 8:00-9.00.

Jeg holder åbent for konsultationer tirsdage, onsdage og torsdage mellem kl. 9.00 - 17.00.

Navn *
E-mail *
Telefon
Besked

Heilpraktik og naturmedicin

Heilpraktik er tysk og betyder helbredelsesterapi. I Tyskland hører heilpraktik ind under sygesikringen. Det gør den desværre ikke i Danmark. På dansk vil den bedste oversættelse af heilpraktiker nok være naturmediciner.

Som heilpraktiker går jeg efter at finde årsagen til den pågældende sygdom. Dette gør jeg udfra sygdomshistorie, klinisk undersøgelse, iris- og tungeanalyse og hvad der ellers kan være relevant i den pågældende situation. Dette gør at hvert enkelt behandling bliver tilpasset til den enkelte klient. Behandlingen kan blandt andet bestå af ændring af kost, forskellige urter og vitaminer, lys- og magnetterapi.

Tilmeld dig til mit nyhedsbrev

Tilmelder du dig til mit nyhedsbrev får du 10 tips til dit hus-apoteket. Samtidig modtager du tips om sundhed, nye tiltag eller rigtig gode tilbud.

Klinikken

Klinikken ligger midt i Kirke Sonnerup.

Det er nemt at komme til i bil, da det ligger 5 minutter fra Holbækmotorvejen, afkørsel 16 (10 minutter fra Roskilde, 15 minutter fra Holbæk og 25 minutter fra Frederikssund).

Gode parkeringsforhold.

Bus 219 (Hvalsø - Kirke Hyllinge) og bus 231 (Roskilde - Kirke Hyllinge) har stoppested lige ved kirken.

Bestil tid online

Fortrolighedspolitik
26 35 28 04
 
 mail
 
Sonnerup Gade 45, 4060 Kirke Såby